10 Eylül 2008 Çarşamba

Selimiye - Beyaz Güvercin Otel


4 günlük tekne gezimizden sonra ilk durağımız Selimiye oldu. Beyaz Güvercin isimli çok sevimli bir otelde kaldık. Yemyeşil bahçesi ve pırıl pırıl deniziyle gerçekten çok huzur verici, insanda hep orada yaşama isteği uyandıran bir yerdi. Odalar küçük ama temiz, sade ve keyifli döşenmişti (cibinlik çok şirindi). Akşam yemekleri ve sabah kahvaltısı da gerçekten çok lezizdi. Gezme ve yeni yerler görme isteğimiz baskın geldiği için otelimizde pek vakit geçirmesek de Beyaz Güvercin'i seneye yapacağımız tatilde listemize ekledik.

2012 yılı güncellemesi: Duyduğumuza göre Beyaz Güvercin Otel el değiştirmiş ve eski keyifli halinden eser kalmamış. Görmeden kişisel yorumumu yapamam ama bunları duymak gerçekten de çok üzücü...

2 yorum:

SEDEF dedi ki...

Beyaz Güvercin için bir tatil planı düşünüyoruz ancak internette olumsuz yazılar bayağı çok. Odaların pis olduğundan ve yemeklerinin kötü ve pahalı olduğundan bahsediliyor.

Siz tam tersi bir yorum yapmışsınız ve 2012 yılında el değiştirip eski halinden eser kalmadığından bahsetmişsiniz.

Sizce son durum nasıldır? Bu konuda cevap dönebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Amatör Gezgin'in Gezi Notları dedi ki...

Merhaba Sedef, kusura bakmayın yurt dışında olduğum için yeni cevap yazabiliyorum. Ben el değiştirdiğini bu sene duydum 2012 derken onu kast etmiştim. Fakat sizin duyduğunuz olumsuz şeyleri bende duydum. Sizi etkilemek istemem ama bence tatil programınıza Beyaz Güvercin'i katmasanız daha iyi olur (Dediğim gibi sadece duydum son halini görmedim ama çok olumsuz yorum olduğuna göre vardır birşey...)

Şimdiden iyi tatiller diliyorum size. Sevgiler...